over ons

Don Olsthoorn
uiteindelijke eigenaar

Mijn naam is Don Olsthoorn. ik ben 19 jaar oud. Ik doe samen met mijn team een schoolproject, de glen L zip (martine). hello

Deze opleiding sprak mij aan omdat ik graag met mijn handen wil werken. hout bewerking is daar een hele goede richting voor, omdat je met hout prachtige dingen kan maken. 

 

Mijn verwachtingen zijn later een eigen bedrijf te beginnen, misschien lukt dat samen met Luc en Sebastian, mijn team.

Luc van der Klugt
team genoot

Mijn naam is Luc en ik ben 19 jaar en zit op het Hmc college in Amsterdam. Ik zit nu in het 3e jaar en doe nu de specialisatie botenbouw. Samen met mijn twee team genoten gaan wij een Glen L zip maken. Ik doe deze opleiding omdat iets nieuws wilde leren en botenbouw leer je niet zo even, ook liep ik vaak langs de botenbouw lokalen en ik zat altijd met open mond te kijken en dacht altijd hoe kunnen ze dit maken. Na deze opleiding wil ik misschien nog een opleiding doen maar ik weet nog niet wat en als ik niks leuks vind ga ik werken waar voor ik ben afgestudeerd.

Sebstian Campino Revelo
team genoot

Mijn naam is Sebastian. ik ben 21 jaar en zit nu in mijn 3e jaar van mijn opleiding bij het Hout&MeubileringsCollege in Amsterdam. ik volg de specialisatie botenbouw  en ga hierbij  samen met mijn team( Don & Luc ) Glen L zip boot maken. 

6 november 2021,