Inspiratie/ Motivatie

inspiratie/ motivatie

inspiratie

Don had een mooie bood gevonden die hij wilde maken, het was de Riva. Toen hij het aan mij had laten zien vond ik hem ook heel mooi en wilde het ook graag maken, helaas werd die afgekeurd omdat die te complex was en te groot. Een vriend uit onze klas kende iemand die een jaar boven ons zat en die deed botenbouw, hij maakten een Malahini. Don en ik vonden die zo mooi dat die wij ook wilde maken, alleen werd die afgekeurd omdat wij met te weinig waren. Wij gingen toen door zoeken en wij kregen toen te horen over de Glen l zip en wij vonden die heel mooi want hij leek heel erg op de Malahini alleen dan wat kleiner. En gelukkig werd die wel goed gekeurd.

Wij vonden de Glen L zip mooi omdat een klassieke uitstraling heeft maar toch ook een sportieve uitstraling heeft. Omdat Don met zijn vader de boot ging financieren leek het ons wel heel mooi om een boot uit dezelfde periode te maken als hun Cadillac, want dat zou een heel mooi plaatje zijn.  

 

Dit is een foto van de Cadillac van Don, waar van wij de zelfde style wilde voor onze boot.

Motivatie

Natuurlijk zijn wij alle drie gemotiveerd om de boot te
maken want wij hebben allemaal bewust voor deze specialisatie gekozen. Don is
gemotiveerd omdat hij heel graag een boot wil leren maken en omdat hij
uiteindelijk met zijn vader de eigenaar wordt. Sebastian is gemotiveerd omdat hij het een mooie ervaring vindt om een boot te maken en hij wilde al heel graag een speedboot maken, daarom kwam hij ook bij Don en Luc in het groepje. Luc is gemotiveerd omdat hij graag nieuwe dingen wil leren en een boot wil leren maken en dat leer je niet zo snel, ook wilde hij altijd al graag een speedboot maken.  Wij moesten ook voor de zekerheid een contract maken om
te zorgen hoe iedereen gemotiveerd blijft en dat bijvoorbeeld Don aan het einde
de boot krijgt. Maar wij hebben alle drie er vertrouwen in dat het lukt omdat
wij wel denken dat we goed samen kunnen werken, als u het contract helemaal
wilt zien moet u hier onder klikken.